Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

fyziologicke vlastnosti mleka

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Nutriční vlastnosti vybraných nebovinních mlék
 (Kateřina Rozhonová)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8dv4mr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Fyziologické vlastnosti bakterií jogurtových kultur
 (Jana KNÉBLOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9ltm8s// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Chov a užitkové vlastnosti bůvola domácího
 (Diana Krestýnová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//l59huj// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující obsah vápníku v mléce a jeho vstřebávání
 (Jakub Mazur)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//pfzl6i// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma