Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fyziologicke vlastnosti mlekaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nutriční vlastnosti vybraných nebovinních mlék
(Kateřina Rozhonová)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8dv4mr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Fyziologické vlastnosti bakterií jogurtových kultur
(Jana KNÉBLOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9ltm8s// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Chov a užitkové vlastnosti bůvola domácího
(Diana Krestýnová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//l59huj// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující obsah vápníku v mléce a jeho vstřebávání
(Jakub Mazur)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//pfzl6i// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma