Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

galaktooligosacharidy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Využití elektrodialýzy při čištění potravinových doplňků
 (Eliška Knettigová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//eul3sp// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Využití dextrinů jako prebiotik pro bifidobakterie
 (Hana Ludvíková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//p8kbtc// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Biologické vlastnosti kaseinomakropeptidu
 (Klára Vašíčková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wuy9o9// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma