Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
galaktooligosacharidyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití elektrodialýzy při čištění potravinových doplňků
(Eliška Knettigová)2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//eul3sp// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Využití dextrinů jako prebiotik pro bifidobakterie
(Hana Ludvíková)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//p8kbtc// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Biologické vlastnosti kaseinomakropeptidu
(Klára Vašíčková)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wuy9o9// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma