Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomic businessesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza nabídky vín v gastronomických provozech
(Adam Bencze)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7630/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Role Instagramu v marketingovém plánu gastronomických podniků s výběrovou kávou
(Lucie Labíková)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola kreativní komunikace, s.r.o. / Vysoká škola kreativní komunikace, s.r.o.
• http://theses.cz/id//yr9ckf// | Kreativní marketing a komunikace / | Práce na příbuzné téma
Dopady pandemie Covid-19 na podnikání v oblasti gastronomie
(Tereza Šedivá)2023, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//trt0j5// | Hospodářská a kulturní studia / | Práce na příbuzné téma
Spokojenost a loajalita zákazníků v gastronomických podnicích
(Adéla Prášilová)2022, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//g3uelm// | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Spokojenost a loajalita zákazníků v gastronomických podnicích
(Alina Chornous)2023, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//y2kky7// | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Spokojenost a loajalita zákazníků v gastronomických podnicích
(Michaela Matušková)2021, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//r9q395// | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Analýza vlivu pobočky rychlého občerstvení na gastronomické podniky v jejím okolí
(Klára Tůmová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7177/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Organizácia svadobného eventu v hoteli
(Martina Mičianová)2021, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/o547u/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Cenová politika gastronomických podnikov v Prahe v rokoch 2018-2022
(Veronika Holecová)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/cxeen/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Sustainability in the hospitality and gastronomy industry
(Nela Juhásová)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/dx3dn/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma