Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomic conceptKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Návrh nového gastronomického konceptu
(Jiřina Kubová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10760/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Business Plan for a Gastronomic Restaurant
(Zlata Skrypnik)2019, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ymbpo0// | Economics Policy and Administration / Business Administration | Práce na příbuzné téma
Gastronomický koncept zaměřený na rozšíření nabídky služeb.
(Petr Müller)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8117/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Návrh gastronomického konceptu v Praze
(Iva Burgetová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6510/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vytvoření gastronomického konceptu zaměřeného na lidi v důchodovém věku
(Nataliia Marhita)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/b7gnl/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Evaluace koncepce značky Czech Specials v kontextu gastroturistiky v ČR a komparace s dalšími vybranými gastronomickými značkami a průvodci
(Martina Rájková)2024, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/92084 | Cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma
Koncept gastronomického provozu
(Martina Kindl)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13101/vsh_b_b1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Návrh nového gastronomického konceptu
(Lukáš Krepindl)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12167/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Spokojnosť s vybranými gastronomickými službami v Café Pasáž
(Lucia Onderčová)2020, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/y6i2g/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Komparácia inovatívnych gastronomických konceptov v Českej republike a na Slovensku
(Jakub Haluza)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/kuyw0/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma