Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronomic concept

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Návrh nového gastronomického konceptu
 (Jiřina Kubová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/10760/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Business Plan for a Gastronomic Restaurant
 (Zlata Skrypnik)

2019, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ymbpo0// | Economics Policy and Administration / Business Administration | Práce na příbuzné téma

Gastronomický koncept zaměřený na rozšíření nabídky služeb.
 (Petr Müller)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8117/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Návrh gastronomického konceptu v Praze
 (Iva Burgetová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6510/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vytvoření gastronomického konceptu zaměřeného na lidi v důchodovém věku
 (Nataliia Marhita)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/b7gnl/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Koncept gastronomického provozu
 (Martina Kindl)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13101/vsh_b_b1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Návrh nového gastronomického konceptu
 (Lukáš Krepindl)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12167/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Spokojnosť s vybranými gastronomickými službami v Café Pasáž
 (Lucia Onderčová)

2020, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/y6i2g/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Komparácia inovatívnych gastronomických konceptov v Českej republike a na Slovensku
 (Jakub Haluza)

2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/kuyw0/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)