Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronomic concept

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Vytvoření gastronomického konceptu zaměřeného na lidi v důchodovém věku
 (Alex Hrobárik)

2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/ays3r/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Unikátny gastronomický koncept
 (Martin Hučko)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14871/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vytvoření gastronomického konceptu „Food Track“ se zaměřením na českou kuchyni
 (Jan Foldyna)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/sqvbj/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Ojedinělý gastronomický koncept
 (Klára Marešová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/l59d2/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“
 (Michaela Kašparová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/pfha4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Zkušenosti s nově vzniklým gastronomickým konceptem Fine Buffet by Lovas v Poděbradech
 (Adéla Rieszová)

2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/xd8uw/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“
 (Tereza Šašková)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/bu6rd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vplyv originálneho gastronomického konceptu na návštevnosť podniku
 (Monika Botťánková)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/p3l0s/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Ojedinělý gastronomický koncept
 (Jaroslava Gopaul)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/5364/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Využití franchisingu při zavádění nového gastronomického konceptu
 (Karel Řezníček)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12519/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)