Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomic establishmentKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Waste of food by consumers in gastronomic establishments
(Karla Procházková)2022, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//r9bxyz// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma
Vliv epidemie COVID 19 na vybrané gastronomické zařízení
(Oborná Oborná)2022, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/vvjnp/ | Cestovní ruch a turismus / | Práce na příbuzné téma
Rozšíření nabídky ve vybraném gastronomickém zařízení
(Petra Nezvalová)2023, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/ksdws/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Podnikateľský zámer nového gastronomického zariadenia
(Michal Keštefran)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/jp3i2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Analýza marketingové komunikace vybraného gastronomického zařízení
(Nadiya Yurkovska)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14555/vsh_b/ | Ekonomika a management / Marketingové komunikace ve službách | Práce na příbuzné téma
Podnikateľský zámer nového gastronomického zariadenia
(Norbert Gerec)2022, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/y3gkx/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Projektové řízení gastronomického zařízení v Ostravě
(Dominika Bordácsová)2020, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/139970 | Systémové inženýrství a informatika / Informatika v ekonomice | Práce na příbuzné téma
Marketingový plán pro nový gastronomický podnik
(David Řepa)2024, Diplomová práce, Vysoká škola NEWTON / NEWTON University Group
• http://theses.cz/id//iwe7uu// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Vizuální identita gastronomického podniku
(Hana VYSLOUŽILOVÁ)2021, Bakalářská práce, Fakulta umění a designu / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//34p377// | Výtvarná umění / Grafický design - ateliér Vizuální design | Práce na příbuzné téma
Chování návštěvníků gastro podniků Moravskoslezského kraje
(Klára Toflová)2024, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k8reis// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma