Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomic marketKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Cenová politika gastronomických podnikov v Prahe v rokoch 2018-2022
(Veronika Holecová)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/cxeen/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Business Plan for a Gastronomic Restaurant
(Zlata Skrypnik)2019, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ymbpo0// | Economics Policy and Administration / Business Administration | Práce na příbuzné téma
Aplikácia marketingového mixu pri vstupe firmy na nový trh
(Ivana Moravčíková)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14265/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza gastronomického trhu se zaměřením na dětskou stravu
(Lucie Slaninová)2015, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/113318 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Analýza konkurence na trhu gastronomie
(Martina Svobodová)2010, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/79546 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Uplatnění absolventů gastronomických oborů na trhu práce
(Rostislav LINDOVSKÝ)2018, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//2k5r6m// | Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma
Rastlinná strava ako trend v stravovaní
(Mariana Rožňaiová)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/y3d5a/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Podnikateľský zámer nového gastronomického zariadenia
(Michal Keštefran)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/jp3i2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Analýza návštevnosti vybraného ubytovacieho či gastronomického zariadenia
(Diana Fričová)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11898/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Využitie technologických zariadení na úpravu vody v gastronomických prevádzkach
(Kristína Bednárová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14790/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma