Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomic operation.Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Problematika rodinného podnikání v gastronomickém provozu
(Nikola Dicová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/rm5go/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Problematika rodinného podnikání v gastronomickém provozu
(Nela Machová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/p5ejt/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Koncept gastronomického provozu
(Martina Kindl)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13101/vsh_b_b1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Zbožíznalství a jeho důležitost při řízení hotelového a gastronomického provozu
(Veronika Volfová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12186/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Podnikateľský zámer nového gastronomického zariadenia
(Norbert Gerec)2022, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/y3gkx/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Softwarová podpora provozu gastronomických zařízení
(Jan Bouzek)2014, Diplomová práce, Fakulta elektrotechniky a informatiky / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//pr0qis// | Informační technologie / | Práce na příbuzné téma
Moderní vybavení gastronomického provozu
(Lenka MACOURKOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rgsyby// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Alternatívne možnosti podnikov v gastronomickej oblasti počas pandémie COVID-19
(Alexandra Šipekiová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/jk5gm/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Catering versus provoz ala carte
(Nikola Brambergerová)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14254/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
BEZPEČNOST POTRAVIN A DODRŽOVÁNÍ HYGIENICKÝCH PŘEDPISŮ V HOTELU ZANNAM
(Anna Kobylková)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/o7ca2v/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma