Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronomical establishment

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Návrh gastronomického provozu pizza & pasta s projektovým řešením a rozpočtem
 (Daniel Banič)

2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/7977/vsh_m_b1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Psychologické aspekty rozhodovania spotrebiteľa v gastronomických zariadeniach
 (Richard Bielik)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/k3jgr/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Založenie malého podniku v oblasti gastronómie
 (Martina Teremová)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/ng55z/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma

Návrh gastronomického provozu pizza pasta s projektovým řešením
 (Daria Orlova)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12671/vsh_m_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
 (Eliška Krchovová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/fsnqb/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma