Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomical establishmentKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Návrh gastronomického provozu pizza & pasta s projektovým řešením a rozpočtem
(Daniel Banič)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7977/vsh_m_b1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Psychologické aspekty rozhodovania spotrebiteľa v gastronomických zariadeniach
(Richard Bielik)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/k3jgr/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Založenie malého podniku v oblasti gastronómie
(Martina Teremová)2015, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/ng55z/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma
Návrh gastronomického provozu pizza pasta s projektovým řešením
(Daria Orlova)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12671/vsh_m_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
(Eliška Krchovová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/fsnqb/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma