Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronomicke koncepty

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Využití franchisingu při zavádění nového gastronomického konceptu
 (Karel Řezníček)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12519/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Vplyv originálneho gastronomického konceptu na návštevnosť podniku
 (Monika Botťánková)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/p3l0s/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Unikátny gastronomický koncept
 (Martin Hučko)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14871/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Rozvoj gastronomické sítě
 (Zdeněk Mráz)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/5936/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Návrh nového gastronomického konceptu
 (Lukáš Krepindl)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12167/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Návrh nového gastronomického konceptu
 (Jiřina Kubová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/10760/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Porovnání vybraných konkurenčních konceptů gastronomických zařízení
 (Daniela Škaroupková)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/5641/vsh_m/ | Ekonomika a management / Marketingové komunikace | Práce na příbuzné téma

Koncept gastronomického provozu
 (Martina Kindl)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13101/vsh_b_b1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Gastronomický koncept zaměřený na rozšíření nabídky služeb.
 (Petr Müller)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8117/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Vytvoření gastronomického konceptu zaměřeného na segment nezadaných zákazníků
 (Linda Urbanová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/10017/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)