Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomicke podnikyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Gastronomické podniky v době koronavirové v Praze
(Valerie Benešová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/in336/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Analýza vlivu pobočky rychlého občerstvení na gastronomické podniky v jejím okolí
(Klára Tůmová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7177/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Business modely výrobců kávovarů ve vztahu ke gastronomickým podnikům a konečným spotřebitelům
(Barbora Křížková)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/jbse3/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Vliv restrikcí souvisejících s onemocněním COVID-19 na provoz pražských nočních podniků
(Dragana Mladjenović)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/qh0sr/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Integrace ovocných destilátů a likérů do barů a nočních podniků - jejich propagace a konkurenceschopnost
(David Kejř)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/j2fdz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Práce na příbuzné téma
Návrh komunikačnej stratégie vybraného gastronomického podniku
(Barbora Lučanová)2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//myuzlu// | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Analýza fungování podniku v období krize
(Tomáš Novák)2023, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB14669 | Informační management / | Práce na příbuzné téma
Spokojenost a loajalita zákazníků v gastronomických podnicích
(Adéla Prášilová)2022, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//g3uelm// | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Dopady koronavirové krize na gastronomický podnik
(Radka Chmelinová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola NEWTON / NEWTON College a.s.
• http://theses.cz/id//h1s20l// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Role Instagramu v marketingovém plánu gastronomických podniků s výběrovou kávou
(Lucie Labíková)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola kreativní komunikace, s.r.o. / Vysoká škola kreativní komunikace, s.r.o.
• http://theses.cz/id//yr9ckf// | Kreativní marketing a komunikace / | Práce na příbuzné téma