Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomicke trendyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů na Hradecku
(Tereza Beranová)2020, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB11922 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Aktuální trendy cestovního ruchu a jejich využití v tvorbě turistického produktu
(Martin Lukášek)2015, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB7264 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů v turistické oblasti Orlické hory a Podorlicko
(Eliška Sojmová)2021, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB12656 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
ANALÝZA MOŽNOSTÍ ZAVÁDĚNÍ SOUČASNÝCH GASTRONOMICKÝCH TRENDŮ V RESTAURAČNÍM PROVOZU
(Laura Pantůčková)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/ve0k2m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Využití gastronomických trendů v nabídce cestovního ruchu
(Leona Táborská)2016, Diplomová práce, Univerzita Jana Amose Komenského Praha
• http://theses.cz/id//oxwd0d// | Hospodářská politika a správa / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Trendy marketingu na sociálních sítích a jejich využití v oblasti gastronomie
(Ondřej Navrátil)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/81430 | Ekonomika a management / Management | Práce na příbuzné téma