Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronomicke vyuziti

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 27 prací)
Gastronomické využití fermentovaných rostlinných produktů
 (Ferdinand Mayer)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fasf0f// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Zahrady pro gastronomické využití
 (Denisa Andonovová)

2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//j6rq13// | Zahradní a krajinářská architektura / Management zahradních a krajinářských úprav | Práce na příbuzné téma

Gastronomické využití dlouho zrajícího hovězího masa
 (Petr Kochánek)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//td4zy8// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Využití gastronomických trendů v restauračním menu
 (Jiřina Macková)

2020, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/za3zy/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
 (Jan Sekyra)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie
 (Adam Psota)

2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/shnvc/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma

Gastronomické služby v nákupních centrech
 (Tomáš Rys)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/y5iey/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Čajová kultura-využití čaje v gastronomické nabídce
 (Pavla Janošková)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/se0knb/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Analýza využití sociálních sítí pro gastronomické řetězce
 (Jan Žatka)

2021, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/143437 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Gastronomické úpravy kávy, příprava a její kultura
 (Natálie Loupová)

2024, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/j8620/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 27 prací)