Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronomicke zarizeni

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Vliv epidemie COVID 19 na vybrané gastronomické zařízení
 (Oborná Oborná)

2022, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/vvjnp/ | Cestovní ruch a turismus / | Práce na příbuzné téma

Vytvoření podnikatelského plánu pro gastronomické zařízení
 (Tomáš Junek)

2023, Bakalářská práce, Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty) / České vysoké učení technické v Praze

http://theses.cz/id/w6ttwz/ | Podniková ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma

Rozšíření nabídky ve vybraném gastronomickém zařízení
 (Petra Nezvalová)

2023, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/ksdws/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení košer restaurace
 (Abdelreheem Shamekh)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/rg13p/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
 (Eliška Krchovová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/fsnqb/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
 (Aren Ananyan)

2024, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/j0970/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
 (Eva Roupcova)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15322/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Porovnání vybraných konkurenčních konceptů gastronomických zařízení
 (Daniela Škaroupková)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/5641/vsh_m/ | Ekonomika a management / Marketingové komunikace | Práce na příbuzné téma

Analýza marketingové komunikace vybraného gastronomického zařízení
 (Nadiya Yurkovska)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14555/vsh_b/ | Ekonomika a management / Marketingové komunikace ve službách | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení - Tapas Bar
 (Jan Pavlíček)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/mw679/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)