Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomicky konceptKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Zkušenosti s nově vzniklým gastronomickým konceptem Fine Buffet by Lovas v Poděbradech
(Adéla Rieszová)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/xd8uw/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Vytvoření gastronomického konceptu zaměřeného na lidi v důchodovém věku
(Linda Novohradská)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14836/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“
(Michaela Kašparová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/pfha4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Využití franchisingu při zavádění nového gastronomického konceptu
(Karel Řezníček)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12519/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Vplyv originálneho gastronomického konceptu na návštevnosť podniku
(Monika Botťánková)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/p3l0s/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Návrh nového gastronomického konceptu
(Jiřina Kubová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10760/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Návrh nového gastronomického konceptu
(Lukáš Krepindl)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12167/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Koncept Restaurant day
(Zuzana Bartíková)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15046/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Vytvoření gastronomického konceptu zaměřeného na segment nezadaných zákazníků
(Linda Urbanová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10017/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský koncept cateringových služeb v oblasti jižních Čech
(Petra SEMOTAMOVÁ)2012, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ph6cjt// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma