Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronomicky koncept

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Zkušenosti s nově vzniklým gastronomickým konceptem Fine Buffet by Lovas v Poděbradech
 (Adéla Rieszová)

2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/xd8uw/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Vytvoření gastronomického konceptu zaměřeného na lidi v důchodovém věku
 (Linda Novohradská)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14836/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“
 (Michaela Kašparová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/pfha4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Využití franchisingu při zavádění nového gastronomického konceptu
 (Karel Řezníček)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12519/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Vplyv originálneho gastronomického konceptu na návštevnosť podniku
 (Monika Botťánková)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/p3l0s/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Návrh nového gastronomického konceptu
 (Jiřina Kubová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/10760/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Návrh nového gastronomického konceptu
 (Lukáš Krepindl)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12167/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Koncept Restaurant day
 (Zuzana Bartíková)

2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15046/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Vytvoření gastronomického konceptu zaměřeného na segment nezadaných zákazníků
 (Linda Urbanová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/10017/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský koncept cateringových služeb v oblasti jižních Čech
 (Petra SEMOTAMOVÁ)

2012, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ph6cjt// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)