Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv pandemie Covid - 19 na stav malých a středních podniků v oblasti gastronomie v Moravskoslezském kraji
(Nikol Šebestová)2023, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/n0xdt/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Gastronomie jako nástroj rozvoje cestovního ruchu
(Karina Zaitseva)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/fa0xd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu
(Michal Brandl)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/tjll2/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Práce na příbuzné téma
Lehnwörter deutscher Herkunft im Ukrainischen (Sachbereiche Gastronomie, Kochen und Essen)
(Valeriia Borysova)2023, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/i2r4n/ | Německý jazyk a literatura / Německá jazykověda | Práce na příbuzné téma
Vliv elektronické evidence tržeb na obor gastronomie v Česku a na Slovensku
(Jan Ryba)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/b5spu/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Propojení gastronomie zemí V4 do kulturní stezky
(Adam Mezihorák)2021, Diplomová práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/vjnhn/ | Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů | Práce na příbuzné téma
Analýza tradiční gastronomie ve vybraném regionu
(Dominika Baranová)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/jvu0r/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Gastronomie jako součást kulturního turismu
(Rebeka Maria Kasapidu)2020, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/i6n2v/ | Obecná teorie a dějiny umění a kultury / Management v kultuře | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik v oblasti gastronomie
(Kristýna Roušarová)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/gufn2/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie
(Adam Psota)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/shnvc/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma