Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronomie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Vliv pandemie Covid - 19 na stav malých a středních podniků v oblasti gastronomie v Moravskoslezském kraji
 (Nikol Šebestová)

2023, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/n0xdt/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Gastronomie jako nástroj rozvoje cestovního ruchu
 (Karina Zaitseva)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/fa0xd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu
 (Michal Brandl)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/tjll2/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Práce na příbuzné téma

Lehnwörter deutscher Herkunft im Ukrainischen (Sachbereiche Gastronomie, Kochen und Essen)
 (Valeriia Borysova)

2023, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/i2r4n/ | Německý jazyk a literatura / Německá jazykověda | Práce na příbuzné téma

Vliv elektronické evidence tržeb na obor gastronomie v Česku a na Slovensku
 (Jan Ryba)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/b5spu/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Propojení gastronomie zemí V4 do kulturní stezky
 (Adam Mezihorák)

2021, Diplomová práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/vjnhn/ | Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů | Práce na příbuzné téma

Analýza tradiční gastronomie ve vybraném regionu
 (Dominika Baranová)

2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/jvu0r/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma

Gastronomie jako součást kulturního turismu
 (Rebeka Maria Kasapidu)

2020, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/i6n2v/ | Obecná teorie a dějiny umění a kultury / Management v kultuře | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik v oblasti gastronomie
 (Kristýna Roušarová)

2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/gufn2/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie
 (Adam Psota)

2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/shnvc/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)