Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomie gastronomyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Myslivost a gastronomie
(Tomáš Nováček)2015, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/mqc5k/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Vliv pandemie Covid - 19 na stav malých a středních podniků v oblasti gastronomie v Moravskoslezském kraji
(Nikol Šebestová)2023, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/n0xdt/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Světová gastronomie v Rusku (lingvokulturologické hledisko)
(Lucie Červenková)2016, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/pw74f/ | Filologie / Ruský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
Bavorská gastronomie
(Šebela Šebela)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/n1zmv/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Rybářské eventy ve světle gastronomie a cestovního ruchu
(Zuzana Nešetřilová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/dnw6t/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Historie rámcových vzdělávacích programů, vznik a tvorba školního vzdělávacího programu nového studijního oboru gastronomie
(Karel Netopil)2010, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/dft79/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Kundenorientierte Unternehmungsführung in der westböhmischen und bayerischen Gastronomie
(Kristýna KULHÁNKOVÁ)2023, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//c8a5eu// | Cizí jazyky pro komerční praxi / Cizí jazyky pro komerční praxi - němčina | Práce na příbuzné téma
Řízení kvality služeb v gastronomii
(Adéla Rieszová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/lelza/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects
(Maija-Leeza Lidmila)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/h94h5/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Gastronomie francaise
(Kateřina Szarzecová)2010, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/bcvnm/ | Učitelství pro základní školy / Učitelství francouzského jazyka pro základní a jazykové školy | Práce na příbuzné téma