Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronomie regionalni

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)
Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu
 (Michal Brandl)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/tjll2/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Práce na příbuzné téma

Moderní česká gastronomie a město Jeseník
 (Tereza Sztalmachová)

2024, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/ou587/ | Cestovní ruch a turismus / | Práce na příbuzné téma

Management italské gastronomie s implementací na české prostředí
 (Kateřina Ronešová)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/ascl2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Historie a současnost regionální gastronomie v Mostě
 (Lukáš Mařík)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12468/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Úloha a význam regionální gastronomie
 (Jana Flídrová)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12981/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Regionální gastronomie jako součást regionálního rozvoje pohledem mladých lidí (případ vybrané hotelové školy)
 (Jiřina Eretová)

2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//epkxg1// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Gastronomie jako součást kulturního dědictví a její využití v cestovním ruchu
 (Radka Cikánová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB12456 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Gastronomie jako součást kulturního dědictví v cestovním ruchu
 (Veronika Janečková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB11667 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Analýza francouzské gastronomie
 (Filip Kratochvíl)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6156/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Zachování českých zvyků v gastronomii, regionální kuchyně ve Středočeském kraji a využití domácích surovin
 (Lenka Novotná)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14746/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)