Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomie vinaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Projekt vytvoření turistických produktů "Víno a gastronomie" pro oblast Pálavy a Lednickovaltického areálu
(Lucie Bořecká)2021, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ow2359// | Ekonomika podniku a podnikání / Podnikání ve službách cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Překlad odborného textu z oblasti gastronomie s komentářem a glosářem
(Lucia FOJTÍKOVÁ)2016, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//3xoth4// | Filologie / Ruština se zaměřením na hospodářsko-právní a turistickou oblast | Práce na příbuzné téma
Víno a gastronomie
(Petra KUČEROVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3ehh60// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Tvorba výukového modulu v rámci celoživotního vzdělávání v gastronomii Cesta vína z vinice na náš stůl
(Ludmila Karasová)2011, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/yr31g/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Role vína v české kulinární kultuře
(Veronika Tučková)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/xwk6b/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Víno jako součást gastronomie
(Petr MEISEL)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mvl4mj// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Vybrané analytické ukazatele vín Slovácké podoblasti jako kritérium jejich vstupu do gastronomie
(Tereza Křivová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5ntlfk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska analýzy vhodných kombinacích vín s pokrmy
(Eva BARTÁČKOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//md7sl2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití vína v gastronomii - oenogastronomie
(Martin Babič)2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//m9egs8// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Uplatnění šumivých vín v gastronomii
(Matěj Juřík)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15267/vsh_m_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma