Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomy,Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nedostatok zamestnancov v hotelierstve a gastronómii ako sociálny problém Českej republiky
(Jozef Kontuľ)2022, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/y5ivp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Analýza peruánské gastronomie
(Lea Doktorová)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10819/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Udržateľná gastronómia
(Martina Skorušová)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/egmrp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Najvetšie byrokratické prekážky ovplyvňujúce podnikanie v hotelierstve, gastronómii a kúpeľnictve
(Dominika Vidová)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/dxqb6/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Mexická gastronómia v Prahe
(Alžbeta Ľuptáková)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/pcp0n/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza tradiční gastronomie ve vybraném regionu
(Dominika Baranová)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/jvu0r/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma