Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomy establishmentKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Podnikatelský zámer nového gastronomického zariadenia
(Peter Mokrý)2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12699/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Hodnotenie kvality mesta Brno pre slovenských návštevníkov
(Petra Škovirová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS
• https://is.ambis.cz/th/g4lqn/ | Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů | Práce na příbuzné téma
Návrh gastronomického provozu pizza & pasta s projektovým řešením a rozpočtem
(Daniel Banič)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7977/vsh_m_b1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Marketingová analýza vybraného subjektu poskytujícího služby
(Daniel Korcsmáros)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/vylrm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Taste and Foodpairing in Czech Traditional Meals
(Varvara Stepanova)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/ce2gc/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Stravovací služby jako sektor cestovního ruchu
(Dominika Levická)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/0yyhz5/ | Management hotelierstva a cestovného ruchu / | Práce na příbuzné téma
Návrh gastronomického provozu pizza pasta s projektovým řešením
(Daria Orlova)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12671/vsh_m_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma