Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomy establishmentKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
(Barbora Ryšavá)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/r6hlc/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Psychologické aspekty rozhodovania spotrebiteľa v gastronomických zariadeniach
(Richard Bielik)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/k3jgr/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Menu engineering and its use in gastronomy
(Zdeněk Juráň)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/lkirg/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Založenie malého podniku v oblasti gastronómie
(Martina Teremová)2015, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/ng55z/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma
BCG matica a jej aplikácia vo vybraných gastronomických prevádzkach
(Alena Luptáková)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/uqx9q/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Projekt založení společnosti v oblasti gastronomie
(Martin Jančík)2020, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//y2nf0g// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik v oblasti gastronomie
(Kristýna Roušarová)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/gufn2/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Cenová politika gastronomických podnikov v Prahe v rokoch 2018-2022
(Veronika Holecová)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/cxeen/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Analýza tradiční gastronomie ve vybraném regionu
(Dominika Baranová)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/jvu0r/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Cena jako faktor konkurence v gastronomii
(Pavel Junek)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/kwqrf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Práce na příbuzné téma