Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomy facilitiesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Komparácia ponuky vín v gastronomických prevádzkách vo vybranej lokalite
(Igor Bejtic)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13103/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nedostatok zamestnancov v hotelierstve a gastronómii ako sociálny problém Českej republiky
(Jozef Kontuľ)2022, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/y5ivp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Udržateľná gastronómia
(Martina Skorušová)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/egmrp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Využití gastronomie v destinačním managementu - vývoj gastronomických zařízení po sametové revoluci v Praze
(Pavel Kamarýt)2019, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB11220 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Alternatívna gastronómia
(Claudia Žitňáková)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/iwkn6/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Slow food na Slovensku a v zahraničí ako súčasť modernej gastronómie.
(Tomáš Parák)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13401/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Alternatívne možnosti podnikov v gastronomickej oblasti počas pandémie COVID-19
(Alexandra Šipekiová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/jk5gm/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Carving v gastronomii
(Patrik Grech)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13078/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Úloha a význam štandardov pre kvalitu služieb v gastronómii
(Maroš Koval´)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11415/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Etika a etiketa v barových zariadeniach
(Tomáš Simoník)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14628/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma