Theses on the same topic (having an identical keyword):

gastronomy facilities

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 20 theses)
Komparácia ponuky vín v gastronomických prevádzkách vo vybranej lokalite
 (Igor Bejtic)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13103/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Nedostatok zamestnancov v hotelierstve a gastronómii ako sociálny problém Českej republiky
 (Jozef Kontuľ)

2022, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/y5ivp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic

Udržateľná gastronómia
 (Martina Skorušová)

2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/egmrp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic

Využití gastronomie v destinačním managementu - vývoj gastronomických zařízení po sametové revoluci v Praze
 (Pavel Kamarýt)

2019, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB11220 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Theses on a related topic

Alternatívna gastronómia
 (Claudia Žitňáková)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/iwkn6/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Theses on a related topic

Slow food na Slovensku a v zahraničí ako súčasť modernej gastronómie.
 (Tomáš Parák)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13401/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic

Alternatívne možnosti podnikov v gastronomickej oblasti počas pandémie COVID-19
 (Alexandra Šipekiová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/jk5gm/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic

Carving v gastronomii
 (Patrik Grech)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13078/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Úloha a význam štandardov pre kvalitu služieb v gastronómii
 (Maroš Koval´)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11415/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Etika a etiketa v barových zariadeniach
 (Tomáš Simoník)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14628/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 20 theses)