Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomy facilitiesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Faktory ovplyvňujúce správanie zákazníkov v gastronómii
(Peter Paľo)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/t0fix/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Stredné hotelové školy a trh práce vo vybranom regióne
(Peter Berček)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7766/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Cena ako faktor konkurencie v gastronómii
(Marianna Benceová)2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11969/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Gastronomické podniky v době koronavirové v Praze
(Valerie Benešová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/in336/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Využitie nových gastronomických trendov v reštauračnom menu
(Klára Lukůvková)2021, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/jh2kp/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Stravovací střediska ve velkém nákupním centru
(Iva Burget)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6510/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji
(Jan Bednář)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10975/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
(Eva Roupcova)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15322/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Rekvalifikační barmanský kurz a jeho uplatnění v gastronomii.
(Martina Roháčková)2011, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ccjmh/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Komparatívna analýza poskytovaných služieb vo vybraných hotelových reštauráciách
(Adrián Jurík)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15040/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma