Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronomy facilities

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Faktory ovplyvňujúce správanie zákazníkov v gastronómii
 (Peter Paľo)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/t0fix/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Stredné hotelové školy a trh práce vo vybranom regióne
 (Peter Berček)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/7766/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Cena ako faktor konkurencie v gastronómii
 (Marianna Benceová)

2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11969/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Gastronomické podniky v době koronavirové v Praze
 (Valerie Benešová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/in336/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Využitie nových gastronomických trendov v reštauračnom menu
 (Klára Lukůvková)

2021, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/jh2kp/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Stravovací střediska ve velkém nákupním centru
 (Iva Burget)

2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6510/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji
 (Jan Bednář)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/10975/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
 (Eva Roupcova)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15322/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Rekvalifikační barmanský kurz a jeho uplatnění v gastronomii.
 (Martina Roháčková)

2011, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ccjmh/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Komparatívna analýza poskytovaných služieb vo vybraných hotelových reštauráciách
 (Adrián Jurík)

2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15040/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)