Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomy industryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analysis of the impact of government regulations in relation to COVID-19 on business in the gastronomy industry (from the perspective of a supplier of professional kitchen solutions).
(Tomáš Kubata)2023, Bakalářská práce, CEVRO Institut
• https://is.vsci.cz/th/c53mz/ | Economics, Business, Politics / | Práce na příbuzné téma
Sustainability in the hospitality and gastronomy industry
(Nela Juhásová)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/dx3dn/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Udržateľnosť v hotelierstve a gastronómii
(Bašovská Bašovská)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/tkdw2/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nedostatok zamestnancov v hotelierstve a gastronómii ako sociálny problém Českej republiky
(Jozef Kontuľ)2022, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/y5ivp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Analýza činnosti externých kontrolných orgánov v hotelierstve a gastronómii
(Igor Bejtic)2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13103/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Význam prepitného v gastronómií
(Lucia Gažová)2024, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/ywnue/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Najväčšie byrokratické prekážky ovplyvňujúce podnikanie v hotelierstve a gastronómii v Česku a na Slovensku
(Daniel Korcsmáros)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/f49au/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
(Karolína Králová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/rnbzf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Největší byrokratické překážky ovlivňující podnikání v hotelnictví a gastronomii v Česku a na Slovensku
(Veronika Štěpánková)2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/pc909/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Uplatnění Frankfurtské a Kemptenské tabulky slev v cestovním ruchu, hotelnictví a gastronomii
(Vojtěch Paukrt)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/cyltf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma