Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomy sectorKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Crisis Management in Hospitality, Gastronomy and Tourism
(Sebastian Zahradník)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/jxmco/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Sustainability in the hospitality and gastronomy industry
(Nela Juhásová)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/dx3dn/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Analysis of the impact of government regulations in relation to COVID-19 on business in the gastronomy industry (from the perspective of a supplier of professional kitchen solutions).
(Tomáš Kubata)2023, Bakalářská práce, CEVRO Institut
• https://is.vsci.cz/th/c53mz/ | Economics, Business, Politics / | Práce na příbuzné téma
Analýza a zhodnocení dopadů pandemie COVID-19 na vybraný podnikatelský subjekt působící v gastronomickém odvětví
(Žaneta Malcharčíková)2022, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/146977 | Finance a účetnictví / Účetnictví a daně | Práce na příbuzné téma
Zmeny v dopyte po produktoch podnikov v gastronómii a cestovnom ruchu
(Paulína Bukovinská)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/c8ov4/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Sociální podnikání v cestovním ruchu, turismu a gastronomii v Praze
(Josef Šafránek)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/un193/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Vplyv zdieľanej ekonomiky na proces nákupného rozhodovania spotrebiteľov vo vybranej oblasti
(Karolína Vymyslická Mišíková)2022, Diplomová práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/y9f46/ | Ekonomika a management podniku / | Práce na příbuzné téma
Komparatívna analýza poskytovaných služieb vo vybraných hotelových reštauráciách
(Adrián Jurík)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15040/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Nedostatok zamestnancov v hotelierstve a gastronómii ako sociálny problém Českej republiky
(Jozef Kontuľ)2022, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/y5ivp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Najväčšie byrokratické prekážky ovplyvňujúce podnikanie v hotelierstve a gastronómii v Česku a na Slovensku
(Daniel Korcsmáros)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/f49au/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma