Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronomy trends

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Nutričné aspekty nových trendov v gastronómii (prípadová štúdia)
 (Kristina Hlavatovičová)

2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13014/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Trendy v kuchyňských technologiích
 (Hana Přívozníková)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14245/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Technologické inovativní trendy v gastronomii
 (Lucie KITTLOVÁ)

2020, Bakalářská práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//7e3waj// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma

Management a kvalita stravovacích služeb v kontextu současných trendů (v Olomouci)
 (Evangelina Šťastná)

2020, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB12448 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
 (Veronika Svejkovská)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Trendy v gastronomických službách - ekofarmy
 (Zuzana Fodorová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/7280/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Carving v gastronomii
 (Patrik Grech)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13078/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Rastlinná strava ako trend v stravovaní
 (Mariana Rožňaiová)

2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/y3d5a/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Nové trendy ve využití čaje v gastronomii
 (Pavel Nikl)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8583/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Gastronomie in Wien am Beispiel der Restaurants Ferdinandt und Servitenwirt. Ausgewählte Aspekte
 (Marek BISKUP)

2017, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//fukqi5// | Filologie / Němčina ve sféře podnikání | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)