Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomy trendsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nutričné aspekty nových trendov v gastronómii (prípadová štúdia)
(Kristina Hlavatovičová)2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13014/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Trendy v kuchyňských technologiích
(Hana Přívozníková)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14245/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Technologické inovativní trendy v gastronomii
(Lucie KITTLOVÁ)2020, Bakalářská práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//7e3waj// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Management a kvalita stravovacích služeb v kontextu současných trendů (v Olomouci)
(Evangelina Šťastná)2020, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB12448 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
(Veronika Svejkovská)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Trendy v gastronomických službách - ekofarmy
(Zuzana Fodorová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7280/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Carving v gastronomii
(Patrik Grech)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13078/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Rastlinná strava ako trend v stravovaní
(Mariana Rožňaiová)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/y3d5a/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Nové trendy ve využití čaje v gastronomii
(Pavel Nikl)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8583/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Gastronomie in Wien am Beispiel der Restaurants Ferdinandt und Servitenwirt. Ausgewählte Aspekte
(Marek BISKUP)2017, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//fukqi5// | Filologie / Němčina ve sféře podnikání | Práce na příbuzné téma