Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastroturismKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Gastroturismus a pivovarnictví jako možnost rozšíření nabídky vybrané cestovní kanceláře
(Sojková Sojková)2022, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/n3f29/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma
Potenciál gastroturismu v regionu Hříběcí hory
(Petrášek Petrášek)2022, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/pcyc7/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Potenciál gastroturismu v Karlovarském kraji a v Plzeňském kraji. Příklad malých pivovarů a mikropivovarů.
(Vojtěch Vlček)2021, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB13267 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Gastroturismus Ústeckého kraje
(Veronika LOFOVÁ)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//mdvmt6// | Geografie / Geografie-Anglický jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
Gastroturismus, jako podpora rozvoje cestovního ruchu regionu
(Linda Jirásková)2022, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rp9rtd// | Veřejná správa a regionální rozvoj - c.v. Litoměřice / | Práce na příbuzné téma
Gastroturismus
(Petra Cibulková)2017, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB9556 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Consumers' Attitudes towards Culinary Events in the Czech Republic
(Eliška Beránková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/stjpm/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Gastronomické eventy a festivaly
(Tomáš Dibdiak)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/qiwol/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu
(Michal Brandl)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/tjll2/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Práce na příbuzné téma