Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastroturismusKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Netradiční formy cestovního ruchu v České republice se zaměřením na gastroturismus v regionu Krkonoše
(Pavlína Tuschlová)2014, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4dxkvk// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Gastroturismus jako nový trend cestovního ruchu
(Dominika Vejskalová)2016, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB8407 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Gastroturismus - aktuální trend v současném turismu
(Barbora Šejdová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/42548 | Ekonomika a management / Arts Management | Práce na příbuzné téma
Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu
(Michal Brandl)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/tjll2/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Práce na příbuzné téma
Gastro toulky
(Veronika Makovičková)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/gsj8l/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Cestovní ruch (studium po VOŠ) | Práce na příbuzné téma
Gastronomické festivaly jako podpora gastroturismu v Evropské unii
(Nelli Salmanova)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13150/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza produktové nabídky vybraných cestovních kanceláří v souladu s aktuálními trendy cestovního ruchu.
(Martin Dudla)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/xk8ol/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Consumers' Attitudes towards Culinary Events in the Czech Republic
(Eliška Beránková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/stjpm/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Analýza projektu Prague Food Tours
(Nikola Hegrová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12165/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Management stravovacích služeb v turistické oblasti v kontextu současných trendů
(Adéla Bártová)2017, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB9593 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma