Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gluten-free productsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vývoj bezlepkových pekařských výrobků s vyšší výživovou hodnotou
(Michaela Kubáňová)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//hwfef3// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Úprava technologie přípravy kvasů a vedení těst u bezlepkových pekárenských výrobků
(Magdalena Petrová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tagw46// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Marketingová analýza tržního prostředí
(Michaela Macháčová)2023, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/xlwsr/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Dietologické hodnocení surovin a výrobků pro bezlepkovou dietu
(Tereza Pešatová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//qflwn9// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Směsí pro bezlepkové výrobky
(Kristýna Bazalová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5rscih// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv obalů a etiket bezlepkových potravin na chování spotřebitele
(Tomáš Havlík)2016, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//q2viik// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma
Vliv surovin na kvalitu bezlepkových pekařských výrobků a jejich výživové a zdravotní posouzení
(Julie Levková)2016, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//m4orsr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Kompozitní mouky s přídavky konopných produktů pro bezlepkovou dietu
(Anna Horáčková)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//r7oo6a// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Obchodní a právní aspekty ochranné známky v oblasti bezlepkových výrobků
(Tereza Lášková)2012, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/34849 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma
Vliv granulace bezlepkové mouky na fyzikální vlastnosti těsta a pečiva
(Ľubomíra Rybárová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h1byfs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma