Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gluten-free restaurant

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vytvoření konceptu nekuřácké a bezlepkové restaurace v Praze
 (Barbora Chandrycká)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8486/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský plán pro založení bezlepkové restaurace
 (Margarita Briatko)

2021, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rfnkaa// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský záměr k vybudování bezlepkové restaurace
 (Michaela BRYCHTOVÁ)

2014, Diplomová práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//bi4e5s// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský plán a zakládání malého a středního podniku
 (Jarmila Martinčeková)

2020, Bakalářská práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/mg2sc/ | Podniková ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma