Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gluten-free restaurantKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vytvoření konceptu nekuřácké a bezlepkové restaurace v Praze
(Barbora Chandrycká)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8486/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán pro založení bezlepkové restaurace
(Margarita Briatko)2021, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rfnkaa// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr k vybudování bezlepkové restaurace
(Michaela BRYCHTOVÁ)2014, Diplomová práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//bi4e5s// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán a zakládání malého a středního podniku
(Jarmila Martinčeková)2020, Bakalářská práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/mg2sc/ | Podniková ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma