Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

goat cheese

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv složení a kvality kozího mléka na technologii výroby sýrů
 (Hana Konečná)

2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kjdnxe// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma

Možnosti zvýšení spotřeby kozího sýra
 (Eliška SÝKOROVÁ)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qnxyyu// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Sledování produkce enterotoxinu Staphylococcus aureus v kozím sýru
 (Bohdana JANŠTOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vug1hm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická rizika u farmářských sýrů vyráběných z kozího mléka
 (Kristýna Chybová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vi22pe// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv kombinace kozího a kravského mléka na vlastnosti sýra
 (Zuzana Charousová)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hfj7au// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma