Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

goat's milk

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Microbiological parameters of goat´s milk yogurts and sheep´s milk yogurts
 (Aneta Náplavová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yoszj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv kombinace kozího a kravského mléka na vlastnosti sýra
 (Zuzana Charousová)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hfj7au// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Změny v obsahu bílkovinných frakcí kozího mléka v průběhu laktace
 (Jana Opravilová)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//48iq15// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Výroba polotvrdých zrajících sýrů z kozího mléka
 (Kateřina Slintáková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e6b7v7// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití kozího mléka v potravinářství
 (Markéta Houdková)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//zi9hkx// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma