Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
goat cheeseKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv složení a kvality kozího mléka na technologii výroby sýrů
(Hana Konečná)2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kjdnxe// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Možnosti zvýšení spotřeby kozího sýra
(Eliška SÝKOROVÁ)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qnxyyu// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Sledování produkce enterotoxinu Staphylococcus aureus v kozím sýru
(Bohdana JANŠTOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vug1hm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická rizika u farmářských sýrů vyráběných z kozího mléka
(Kristýna Chybová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vi22pe// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv kombinace kozího a kravského mléka na vlastnosti sýra
(Zuzana Charousová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hfj7au// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma