Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
goat milkKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Microbiological parameters of goat´s milk yogurts and sheep´s milk yogurts
(Aneta Náplavová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yoszj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Isolation of oligosaccharides from human, goat and sheep milk
(Mohamed Ahmed)2013, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yk7dvl// | Natural Resources and Environment / | Práce na příbuzné téma
Kozie mlieko z pohľadu nutričného terapeuta
(Tamara Miškufová)2024, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/vwa4f/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Vliv vnitřních činitelů na produkci a kvalitu kozího mléka
(Silvia Hodásová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//901d88// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Posouzení kvality fermentovaných mléčných výrobků z kozího mléka
(Klára Orestová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//t8e9cx// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma
Detekce falšování výrobků z ovčího nebo kozího mléka přídavkem mléka kravského
(Martina Zemanová)2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//upmeui// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma
Vyhodnocení mléčné užitkovosti dojených plemen koz v ČR
(Dagmar Zusková)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//07i5pv// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Syřitelnost kravského a kozího mléka
(Lenka PECOVÁ)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//vaqyi6// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma
Vliv genetické příslušnosti na složení a obsah bílkovin v kozím mléce
(Magdaléna Bártová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k0lmff// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující složení kozího mléka a jeho technologické vlastnosti
(Klára Kubečková)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wp864u// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma