Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
goat productsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kozie mlieko z pohľadu nutričného terapeuta
(Tamara Miškufová)2024, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/vwa4f/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Technologicky a hygienicky významné skupiny mikroorganismů osidlující výrobky z kozího mléka.
(Kristýna Chybová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//irr4ws// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality mléčných výrobků vyrobených z kozího mléka
(Renáta Lovasová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tfu6pl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza tržního potenciálu pro produkty z kozího mléka ve vybraném regionu
(Iveta KOUTECKÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta ekonomická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//86s8rh// | Ekonomika a management / Management obchodních činností | Práce na příbuzné téma
Senzorická kvalita fermentovaných mléčných výrobků z kozího mléka
(Kateřina Kynčlová)2013, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//r8e9b7// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Sortiment kravských, kozích a ovčích mléčných produktů na českém trhu
(Adriana VÁLKOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//f9vyu9// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Monitoring vybraných mléčných výrobků z kravského a kozího mléka v České republice
(Klára TESAŘOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3zqh4h// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma