Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gothajsky salamKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Porovnání jakostních parametrů Gothajského salámu v závislosti na receptuře
(Tereza Burianová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2ny8pi// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání vybraných jakostních charakteristik Gothajského salámu v závislosti na obsahu soli
(Ladislava Ilčíková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2h4b8q// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání jakostních parametrů Gothajského salámu v závislosti na receptuře
(Kamila Řehůřková)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cqywzi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita uzenářských výrobků se zaměřením na měkké salámy
(Denisa Grillová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/r02so/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Sledování změn jakostních parametrů měkkého salámu v závislosti na technologii a vstupní surovině
(Michaela Turková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//isil8q// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Obsah základních analytických složek ve vybraných masných výrobcích
(Tereza KŘIVÁKOVÁ)2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//7ovycy// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma