Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gothajsky salam

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Porovnání jakostních parametrů Gothajského salámu v závislosti na receptuře
 (Tereza Burianová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2ny8pi// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání vybraných jakostních charakteristik Gothajského salámu v závislosti na obsahu soli
 (Ladislava Ilčíková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2h4b8q// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání jakostních parametrů Gothajského salámu v závislosti na receptuře
 (Kamila Řehůřková)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cqywzi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalita uzenářských výrobků se zaměřením na měkké salámy
 (Denisa Grillová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/r02so/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Sledování změn jakostních parametrů měkkého salámu v závislosti na technologii a vstupní surovině
 (Michaela Turková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//isil8q// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Obsah základních analytických složek ve vybraných masných výrobcích
 (Tereza KŘIVÁKOVÁ)

2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//7ovycy// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma