Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
goudaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv obsahu tuku na vlastnosti sýru typu gouda
(Kristýna Rojíčková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xv8as5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
The statistical properties of ECC keys generated from software libraries
(Bathini Srinivas Goud)2017, Diplomová práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ia5v5/ | Informatika / Bezpečnost informačních technologií (angl.) | Práce na příbuzné téma
Hygienická opatření pro sýrárnu při tradiční výrobě sýrů
(Lucie Rysová)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lm86d0// | Veřejná správa v zemědělství a krajině / | Práce na příbuzné téma
Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
(Šárka Horváthová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/jjwt1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma