Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

grampozitivni bakterie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Antimikrobní účinky medů na vybrané grampozitivní bakterie
 (Kateřina Swaczynová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jvjmic// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv nanočástic syntetizovaných pomocí rostlinných extraktů na grampozitivní bakterie
 (Daniel Polák)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//y9bf81// | Přírodní látky a léčiva / | Práce na příbuzné téma

Stanovení inhibičních účinků mastných kyselin se střední délkou řezězce na vybrané bakterie
 (Jolana Richterová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ao9ktv// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných esenciálních olejů na bakterie s dekarboxylázovou aktivitou
 (Edita Vavrečková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//20l2cv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Infekce vyvolané toxiny bakterie Clostridium difficile
 (Ivana OLIVKOVÁ)

2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//xmnd4t// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma

Vliv monoacylglycerolů na bakterie s dekarboxylázovou aktivitou
 (Erika Čechová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hulm3b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Inhibiční účinky polyfosforečnanů s různě dlouhým řetězcem na vybrané potravinářsky významné bakterie
 (Simona Ondruchová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ph1bun// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Účinnost antimikrobiálních látek používaných v kosmetických přípravcích na biofilm pozitivní bakterie
 (Lucie Bartošová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3ytr1o// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma

Inhibiční působení olejů na vybrané bakterie
 (Eva RINGLOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//otuiyb// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma

Změny v taxonomii potravinářsky významných bakterií
 (Zlatica Strašková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ce2pie// | Technologie a hodnocení potravin / Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie | Práce na příbuzné téma