Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
grampozitivni bakterieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antimikrobní účinky medů na vybrané grampozitivní bakterie
(Kateřina Swaczynová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jvjmic// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv nanočástic syntetizovaných pomocí rostlinných extraktů na grampozitivní bakterie
(Daniel Polák)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//y9bf81// | Přírodní látky a léčiva / | Práce na příbuzné téma
Stanovení inhibičních účinků mastných kyselin se střední délkou řezězce na vybrané bakterie
(Jolana Richterová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ao9ktv// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných esenciálních olejů na bakterie s dekarboxylázovou aktivitou
(Edita Vavrečková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//20l2cv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Infekce vyvolané toxiny bakterie Clostridium difficile
(Ivana OLIVKOVÁ)2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//xmnd4t// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma
Vliv monoacylglycerolů na bakterie s dekarboxylázovou aktivitou
(Erika Čechová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hulm3b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Inhibiční účinky polyfosforečnanů s různě dlouhým řetězcem na vybrané potravinářsky významné bakterie
(Simona Ondruchová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ph1bun// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Účinnost antimikrobiálních látek používaných v kosmetických přípravcích na biofilm pozitivní bakterie
(Lucie Bartošová)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3ytr1o// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma
Inhibiční působení olejů na vybrané bakterie
(Eva RINGLOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//otuiyb// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma
Štúdium genetickej variability genómov bakteriofágov baktérie Xanthomonas campestris pv. campestris
(Mária Kocanová)2024, Disertační práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4ekfh0// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma