Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
grape winesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změny bioaktivních a senzoricky významných látek révových vín v průběhu skladování
(Lukáš Snopek)2019, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dmcuyf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změny bioaktivních a senzoricky významných látek révových vín v průběhu skladování
(Lukáš Snopek)2019, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dmcuyf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání révových a ovocných vín z hlediska obsahu antioxidačních látek.
(Pavlína Kučerová)2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ulctk0// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Porovnání révových a ovocných vín z hlediska obsahu senzoricky významných látek
(Petra Vagnerová)2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0msqnp// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Hodnocení moštových PIWI odrůd pro výrobu červených vín
(Lenka Halmová)2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l7t58i// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma