Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

grape wines

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Změny bioaktivních a senzoricky významných látek révových vín v průběhu skladování
 (Lukáš Snopek)

2019, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dmcuyf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Změny bioaktivních a senzoricky významných látek révových vín v průběhu skladování
 (Lukáš Snopek)

2019, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dmcuyf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání révových a ovocných vín z hlediska obsahu antioxidačních látek.
 (Pavlína Kučerová)

2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ulctk0// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Porovnání révových a ovocných vín z hlediska obsahu senzoricky významných látek
 (Petra Vagnerová)

2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0msqnp// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Hodnocení moštových PIWI odrůd pro výrobu červených vín
 (Lenka Halmová)

2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l7t58i// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma