Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

grapefruitova stava

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv konzervačních metod a doby skladování na obsah vitaminu C v ovocných šťávách
 (Gabriela Tomášková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4gswj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení jakosti a autentičnosti ovocných šťáv
 (Petra Dufková)

2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6a1r99// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita ovocných šťáv a čerstvých šťáv z ovoce
 (Aneta Zemánková)

2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ke9ecr// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Staré víno v nové sklenici - interakce grepu, grepové štávy s léčivy
 (Barbora Kleinová)

2012, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/d7b4r/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma