Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
grapefruitova stavaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv konzervačních metod a doby skladování na obsah vitaminu C v ovocných šťávách
(Gabriela Tomášková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4gswj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení jakosti a autentičnosti ovocných šťáv
(Petra Dufková)2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6a1r99// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Antioxidační kapacita ovocných šťáv a čerstvých šťáv z ovoce
(Aneta Zemánková)2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ke9ecr// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Staré víno v nové sklenici - interakce grepu, grepové štávy s léčivy
(Barbora Kleinová)2012, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/d7b4r/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma