Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
green barleyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možnosti využití šťávy ze zeleného ječmene a pšenice
(Jaroslav Samek)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zuq2bv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie pěstování a hnojení ječmene (Hordeum) s cílem maximální kvality produktu a jeho využití pro výrobu doplňku stravy "zeleného ječmene"
(Magdaléna DARDOVÁ)2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//d5a3dw// | Zemědělství / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita zeleného ječmene
(Veronika LORENCOVÁ)2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//tkgspb// | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných mikronutrientů v doplňcích stravy na bázi zeleného ječmene
(Barbora Peslová)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//m7hbbu// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Ovlivnění stability šťávy zeleného ječmene pomocí obsahových látek z vybraných rostlinných druhů
(Jana Juříčková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3ho20v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma