Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

green barley

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Možnosti využití šťávy ze zeleného ječmene a pšenice
 (Jaroslav Samek)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zuq2bv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie pěstování a hnojení ječmene (Hordeum) s cílem maximální kvality produktu a jeho využití pro výrobu doplňku stravy "zeleného ječmene"
 (Magdaléna DARDOVÁ)

2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//d5a3dw// | Zemědělství / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita zeleného ječmene
 (Veronika LORENCOVÁ)

2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//tkgspb// | Chemie / | Práce na příbuzné téma

Stanovení vybraných mikronutrientů v doplňcích stravy na bázi zeleného ječmene
 (Barbora Peslová)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//m7hbbu// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Ovlivnění stability šťávy zeleného ječmene pomocí obsahových látek z vybraných rostlinných druhů
 (Jana Juříčková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3ho20v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma