Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
guarova gumaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Guarová guma a arabská guma jako stabilizátory při výrobě majonézy
(Monika Zvonková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8k6i7r// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití hydrokoloidů v drůbežích masných výrobcích.
(Žaneta ŠVÉDOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qmzqzc// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení biologického ošetření osiva vybraných polních plodin
(Eva TICHÁ)2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//mybfbf// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Rostlinolékařství | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku hydrokoloidů polysacharidového charakteru na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
(Lukáš Čeman)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lkirl3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mražené smetanové krémy s přidanou hodnotou
(Barbora Melicharová)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6kradz// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma