Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

guarova guma

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Guarová guma a arabská guma jako stabilizátory při výrobě majonézy
 (Monika Zvonková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8k6i7r// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití hydrokoloidů v drůbežích masných výrobcích.
 (Žaneta ŠVÉDOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qmzqzc// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení biologického ošetření osiva vybraných polních plodin
 (Eva TICHÁ)

2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//mybfbf// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Rostlinolékařství | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku hydrokoloidů polysacharidového charakteru na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Lukáš Čeman)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lkirl3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mražené smetanové krémy s přidanou hodnotou
 (Barbora Melicharová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6kradz// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma