Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

guided interview

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Trendy v gastronómii a ich uplatnenie vo vybranom podniku
 (Vanesa Vráblová)

2024, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/shhnc/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Trendy v gastronómii a ich uplatnenie vo vybranom podniku
 (Vanesa Vráblová)

2024, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/shhnc/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Využitie nových gastronomických trendov v reštauračnom menu
 (Klára Lukůvková)

2021, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/jh2kp/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Spokojnosť hostí s ponukou reštaurácie v Penzióne Irenka
 (Terézia Chovancová)

2020, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/d2tfo/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma