Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
guided interview.Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Spokojnosť hostí s ponukou reštaurácie v Penzióne Irenka
(Terézia Chovancová)2020, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/d2tfo/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Využitie nových gastronomických trendov v reštauračnom menu
(Klára Lukůvková)2021, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/jh2kp/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Online Unterricht in Deutsch als Fremdsprache
(Richtárová Richtárová)2022, Diplomová práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/dz7h3/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství němčiny pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Trendy v gastronómii a ich uplatnenie vo vybranom podniku
(Vanesa Vráblová)2024, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/shhnc/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma