Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

guided interview.

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Spokojnosť hostí s ponukou reštaurácie v Penzióne Irenka
 (Terézia Chovancová)

2020, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/d2tfo/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Využitie nových gastronomických trendov v reštauračnom menu
 (Klára Lukůvková)

2021, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/jh2kp/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Online Unterricht in Deutsch als Fremdsprache
 (Richtárová Richtárová)

2022, Diplomová práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/dz7h3/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství němčiny pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Trendy v gastronómii a ich uplatnenie vo vybranom podniku
 (Vanesa Vráblová)

2024, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/shhnc/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma