Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gumovitost

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Texturní vlastnosti drůbežího masa a výrobků
 (Silvie Radomská)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//n34kyy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv monoacylglycerolu na texturní a organoleptické vlastnosti vícezrnných rohlíků
 (Vojtěch FRANTÍK)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0kacga// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Sledování vlivu aplikace hlívy ústřičné Pleurotus ostreatus na vybrané vlastnosti masných výrobků
 (Jana Mrázková)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dmvk7x// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení nutričních parametrů masa hlemýždě zahradního - Helix pomatia
 (Zuzana STRATILOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nlxy8y// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání účinku dvou typů droždí na kvalitu a trvanlivost mrazených rohlíků
 (Marek SOLANSKÝ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mex767// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma