Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
hamKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vi hadde ham aldri: Autentisitetsspørsmål hos hovedkarakteren i Johan Borgens Lillelord
(Tereza Metalová)2021, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/jkevv/ | Filologie / Norský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
Využití knihovny HAM-Tools pro simulaci tepelného chování rodinného domu
(Jakub Zábojník)2015, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//253jlq// | Strojní inženýrství / | Práce na příbuzné téma
HAM staniční deník pro Linux
(Jan Kaluža)2016, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//rcimv7// | Informační technologie / | Práce na příbuzné téma
Technická ilustrace a animace nástrojového systému HAM-FINAL RC pro praktické použití
(Pavel MATOUŠ)2014, Diplomová práce, Fakulta strojní / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//11mq2q// | Strojní inženýrství / Strojírenská technologie - technologie obrábění | Práce na příbuzné téma
Teenage-hood in Salinger´s The Catcher in the Rye and Bukowski´s Ham on Rye
(Valerie Hotová)2012, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//41g100// | Filologie / Anglický jazyk pro odbornou praxi | Práce na příbuzné téma
Analýza trhu v oblasti prodeje šunek a šunkových specialit pro Kostelecké uzeniny, a.s.
(Blanka Vašíčková)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola polytechnická Jihlava
• http://theses.cz/id//ervr10// | Ekonomika a management / Finance a řízení | Práce na příbuzné téma
Srovnání vlivu Na a K solí kyseliny fosforečné na vlastnosti šunky
(Diana Mráziková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vgctr5// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky
(Tomáš Dostál)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1xrpti// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv furcellaranu na vybrané vlastnosti kuřecí šunky
(Aneta Lyčková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ktgqw9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma